Pyryn herkkupizza
Pizzasta riittää 8 annosta. Energiapitoisuus: 264 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta.
- Ruokavalio: Kevyt
Pohja
- 1 plo I-olutta
- 2 kpl kananmunaa
- 4 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
- 0,5 tl suolaa
Päälle
- 400 g naudan jauhelihaa, rasvaa 7 %
- 1 tl rypsiöljyä
- 0.5 pss Knorr Ranskalainen sipulikeittoaineksia
- 2 dl kermaviiliä, rasvaa 3,5 %
- 200 g rasvatonta raejuustoa
- 2 rkl ketsuppia
- 1 kynsi valkosipulia
Valmistusohje
Kaada olut kulhoon. Riko sekaan kananmunat.
Sekoita joukkoon jauhot ja suola. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
Ruskista jauheliha öljytilkassa paistinpannulla. Lisää sipulikeittoainekset ja ota pois liedeltä.
Anna seoksen hetki jäähtyä ja lisää sitten loput päällyksen ainekset (valkosipulinkynsi murskattuna).
Levitä täyte pohjan päälle ja paista 200 asteessa uunissa noin 30 minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka