Pyreestä valmistettu tomaattikastike
Tomaattikastike sopii lähes ruokaan kuin ruokaan. Tämä vehnäjauhoilla suurustettu kastike maistuu erityisesti liha-, kala-, ja kasvisruokien kumppanina.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
4 annosta
- 2 rkl voita
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 1 dl tomaattipyreetä
- 5 dl kasvislientä
Valmistusohje
1. Sulata voi kattilassa. Ota kattila levyltä ja sekoita voisulaan jauhot.
2. Siirrä kattila takaisin levylle ja kaada joukkoon kasvisliemi vähän kerrallaan. Mausta tomaattipyreellä, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan