Pyreestä valmistettu tomaattikastike

Tomaattikastike sopii lähes ruokaan kuin ruokaan. Tämä vehnäjauhoilla suurustettu kastike maistuu erityisesti liha-, kala-, ja kasvisruokien kumppanina.

4 annosta

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl tomaattipyreetä
  • 5 dl kasvislientä

Valmistusohje

1. Sulata voi kattilassa. Ota kattila levyltä ja sekoita voisulaan jauhot.

2. Siirrä kattila takaisin levylle ja kaada joukkoon kasvisliemi vähän kerrallaan. Mausta tomaattipyreellä, suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!