Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pursotettu anjovisgratiini

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 4 annosta perunamuusia
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 1 rasia anjovisfileitä
  • rakuunaa, murustettua
  • ½ dl kermaa
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Levitä muusi uunivuokaan.

2. Freesaa sipuli kuultavaksi margariinissa, levitä muusille.

3. Laita päälle anjovisfileet. Mausta rakuunalla, kostuta pinta kermalla. Ripottele päälle juustoraastetta.

4. Laita uuniin n. 15 minuutiksi.

Lisää aiheesta:

Perunagratiini vuohenjuustollaPerunagratiini vuohenjuustolla ja valkosipulillaSuolainen laatikkoAnjovislaatikkoAnjovismunakasKana-kinkkugratiini sellerillä
KalagratiiniKananmunatonPääruoatKalaruoka

Ylimääräistä perunamuusia? Silloin voit valmistaa tämän tähderuoan, jota voit muunnella eri tavoin. Anjovikset voit esimerkiksi vaihtaa paistin tähteisiin, makkaraan tai sienimuhennokseen.

Tuoreimmat aiheesta

Kalagratiini
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Matjesgratiini

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Silakkagratiinia chilillä

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kalagratiini katkaravuilla ja Pommes duchessella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Gratinoitua lohta ja kuhaa

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Kalagratiini tomaatin ja duchesseperunoiden kera