Purjoinen lohikeitto
Julkaistu
Maukas ja jännittävän makuinen.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- noin 400 g lohifileetä
- 2 kalaliemikuutiota
- 1 l vettä
- 3-4 kuutioitua perunaa
- 50 g kuutioitua juuriselleriä
- 2 dl hienoksi suikaloitua purjoa
- 1 nippu hienonnettua tilliä
- suolaa ja pippuria
- 1 dl kermaa tai maitoa
Valmistusohje
1. Laita vihannekset kattilaan, murusta mukaan liemikuutiot ja kaada päälle vesi. Keitä hiljalleen kunnes vihannekset ovat lähes pehmeitä.
2. Kuutioi lohifilee.
3. Kaada kerma kattilaan, lisää lohi ja tilli ja hauduta kunnes lohi on kypsää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa