Purjoa mantelilastujen kera
Julkaistu
Herkullinen purjoannos sopii niin kalan kuin lihankin lisäkkeeksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 8-12 hentoa purjoa
- 100 g voita
- 1 pussi mantelilastuja
Valmistusohje
1. Leikkaa purjot 10 sentin paloiksi. Huuhtele ne huolella ja keitä melkein kypsiksi vähäsuolaisessa vedessä. Valuta purjot hyvin ja laita ne sitten lämpimälle vadille.
2. Ruskista voi kevyesti. Paahda mantelilastuja toisessa, kuivassa pannussa. Kaada ruskistettu, kuuma voi purjon päälle ja sirottele päälle mantelilastut. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka