Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Punaviinibroileria ja grillisieniä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Punaviini antaa broilerille kivan säväyksen. Kruunaa kesäiltasi tällä maukkaalla ja nopealla grilliherkulla.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 4 maustamatonta, luullista broilerin rintaleikettä
  • 4 rkl punaviinietikkaa
  • 2 dl punaviiniä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • 4 rkl balsamico-siirappia

Haudutettu ohra

  • 3 dl ohraa
  • 1 rasia siitakesieniä
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • oliiviöljyä

Grillatut sienet

  • 1 rasia isoja siitakesieniä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa

Valmistusohje

Haudutettu ohra: Kuullota ohra, sienet ja silputtu sipuli kattilan pohjalla. Mausta suolalla ja lisää vettä tuplaten ohran määrään nähden. Hauduta kannen alla kypsäksi, puolisen tuntia.

Nosta broilerinrinnat marinointikulhoon ja kaada etikka, viini ja öljy niiden päälle.

Huolehdi siitä, että kaikki pinnat saavat marinadia. Anna maustua ainakin tunti.

Kuivaa rintoja hiukan ja mausta ne suolalla.

Anna suolan maustaa lihaa kymmenen minuuttia ja grillaa useita kertoja käännellen ja sivellen marinadilla.

Grillatut sienet: Pyöräytä sienet öljyssä ja mausta suolalla. Nosta grilliin ja kypsennä nopeasti.

Lisää aiheesta:

Pariloitu silakkatartarHaudutettua kuhaa ja oliiviöljy-yrttikastikettaKylmää, keitettyä lohta chilillä ja korianterillaYrteillä täytettyä, höyrytettyä broilerinrintaaGrillatut, marinoidut porsaankyljyksetHirven paahtopaisti ja yrttimajoneesi
BroilerinfileeKananmunatonLaktoositonHuomenta SuomiVideoreseptitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee
  • 24.09.202110:41
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

  • 19.08.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Julia Childin kermainen kanakastike: Suprêmes de Volaille aux Champignons

  • 25.05.202114:32
    Kastike kanalle

    Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa

  • 09.03.202013:34
    Pääruoat

    Nopea parmesaanibroileri

  • 03.01.202011:49
    Uunibroileri

    Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla