Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Punaviini granité tuoreiden vadelmien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

4 annosta

  • 4 dl beaujolais-punaviiniä
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • ½ litraa vadelmia

Valmistusohje

1. Sekoita sokeri, punaviini ja vesi niin, että sokeri liukenee. Kaada seos vuokaan ja aseta se pakastimeen.

2. Anna seoksen pakastua muutaman tunnin, sekoita silloin tällöin.

3. Lusikoi jääseos tarjoilukulhoihin ja suuriin laseihin ja asettele vadelmat kauniisi ylimmäksi. Jos käytät pakastemarjoja, anna niiden vain juuri ja juuri sulaa, etteivät ne vesitä jälkiruokaa.

Lisää aiheesta:

Nopea vadelmabruléeLuumuja madeirassaGinoGinoRaparperia punaviinissäPunaviinimarinoidut mansikat
JälkiruokakeittoKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaJälkiruoatHedelmät ja marjat

Kylmänraikas, herkullinen jälkiruoka, joka sopii erityisesti mausteisen aterian päätteeksi. Mutta älä anna sen odotella vieraita huoneenlämmössä. Silloin se muuttuu takaisin viiniksi ja vedeksi.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruokakeitto
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Mansikoita viinissä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Vaniljanmakuinen raparperikeitto

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Mangokeitto

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Raparperi-omenakeittoa ja pistaasijäätelöä

  • 18.02.201300:00
    Keventäjät

    Rusinasoppa