Punakaalia viherhomejuustolla ja siankyljellä

Tämä pieni alkuruokalautanen sopii mainiosti kala- tai kanapäivällisen alkuun.

Neljälle

  • 4 viipaletta riimisuolattua siankylkeä
  • ¼ punakaali
  • 50 g homejuustoa
  • 4 suurta salaatinlehteä

Kastike

  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Suikaloi siankylki ja laita palat kylmään paistinpannuun. Kuumenna ja paista lihat rapeiksi, valuta talouspaperilla.

2. Suikaloi kaali ja murusta juusto. Huuhtele salaatinlehdet ja laita ne neljälle lautaselle, niiden päälle kaalia ja juustoa. Ripottele päälle siankylkeä.

3. Sekoita viinietikka, suola, pippuri ja oliiviöljy kastikkeeksi. Pirskota salaatin päälle ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!