Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Punakaalia possukääryleiden kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makoisa ja vähän erilainen pataruoka. Kannattaa laittaa erityisesti syksyllä, jolloin punakaali on parhaimmillaan.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • n. 1 kg punakaalia suikaleina
  • 10 kuivattua luumua
  • 5 mausteneilikkaa
  • 5 kokonaista maustepippuria
  • 2 tl sokeria
  • tilkka viinietikkaa
  • suolaa

Liha

  • 8 porsaanleikettä
  • 8 juustoviipaletta suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kaalisuikaleet, luumut ja mausteet padassa. Tiputtele päälle muutama ruokalusikallinen viinietikkaa. Kuumenna kiehuvaksi, keittele hiljaa.

2. Mausta liha molemmilta puolilta. Laita juustoviipale jokaiselle lihaviipaleelle ja kääri rullalle. Ruskista ne pannulla voissa ja siirrä pataan kaalin päälle. Vispaa pannu vesitilkalla ja siivilöi pataan kaalin joukkoon. Keitä hiljalleen noin 45 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Italialainen lammaspataLampaanpaistiviipaleet tomaatissaKyljykset JulienneFileepataMausteinen lammaspataRuotsalainen kalopsi
LihakääryleetKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lihakääryleet
  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Omenalla ja luumuilla täytetyt lihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Anjoviksenmakuiset lihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Aprikoosi-vuohenjuusto-jauhelihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Sienitäytteiset lihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Sienitäytteiset lihakääröt