Punakaalia possukääryleiden kera
Makoisa ja vähän erilainen pataruoka. Kannattaa laittaa erityisesti syksyllä, jolloin punakaali on parhaimmillaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- n. 1 kg punakaalia suikaleina
- 10 kuivattua luumua
- 5 mausteneilikkaa
- 5 kokonaista maustepippuria
- 2 tl sokeria
- tilkka viinietikkaa
- suolaa
Liha
- 8 porsaanleikettä
- 8 juustoviipaletta suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kaalisuikaleet, luumut ja mausteet padassa. Tiputtele päälle muutama ruokalusikallinen viinietikkaa. Kuumenna kiehuvaksi, keittele hiljaa.
2. Mausta liha molemmilta puolilta. Laita juustoviipale jokaiselle lihaviipaleelle ja kääri rullalle. Ruskista ne pannulla voissa ja siirrä pataan kaalin päälle. Vispaa pannu vesitilkalla ja siivilöi pataan kaalin joukkoon. Keitä hiljalleen noin 45 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan