Possupyyt purjopedillä
Julkaistu
Korianteri ja possunliha tykkäävät toisistaan. Jos sinulla on tuoreita yrttejä, ota tuplamäärä kuivattuihin verrattuna ja säästä muutama lehti koristeeksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 400 g sikajauhelihaa
- 1 muna
- suolaa ja pippuria
- ½ tl kuivattua korianteria
- 1 paketti pekonisuikaleita
- 200 g herkkusieniä
- ½ dl mineraalivettä
- 1 iso purjo suikaloituna
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Sekoita jauhelihaan muna, mausteet, pekoni- ja sienisilppu. Sekoita joukkoon mineraalivettä, jotta saat sopivan kiinteän mureketaikinan.
2. Muotoile munan kokoisia puikuloita ja paista ne hiljaa kypsiksi voissa keskilämmöllä.
3. Kuullota purjosuikaleet voissa pannulla, kunnes ne ovat pehmeitä ja kiiltäviä ja tarjoile pyitten seurana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan