Possupihvit ja juuresmuusi

Täyttävät possupihvit herkullisen juuresmuusin kanssa tuovat lisää energiaa päivään.

Ainekset

  • 800 g porsaan sisäfileetä
  • n. 3 rkl sinappia
  • n. 1 tl suolaa
  • 0,5 appelsiinin kuori raastettuna
  • 8 siivua pekonia

Juuresmuusi

  • n. 500 g jauhoisia perunoita
  • n. 300 g porkkanoita
  • 1 palsternakka
  • 2-3 dl maitoa
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Leikkaa lihasta pieniä pihvejä ja painele niitä hieman kämmenellä. Mausta pihvit sinapilla, suolalla ja appelsiinin kuorella.

Kääri pihvien ympärille pekoniviipaleet ja kiinnitä tarvittaessa tikuilla. Paista pihvit pannulla miedolla lämmöllä kypsiksi.

Keitä kuoritut ja paloitellut juurekset vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja soseuta juurekset.

Sekoita joukkoon kuumaa maitoa ja mausta muusi suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!