Possupihvit ja juuresmuusi
Täyttävät possupihvit herkullisen juuresmuusin kanssa tuovat lisää energiaa päivään.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 800 g porsaan sisäfileetä
- n. 3 rkl sinappia
- n. 1 tl suolaa
- 0,5 appelsiinin kuori raastettuna
- 8 siivua pekonia
Juuresmuusi
- n. 500 g jauhoisia perunoita
- n. 300 g porkkanoita
- 1 palsternakka
- 2-3 dl maitoa
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
Leikkaa lihasta pieniä pihvejä ja painele niitä hieman kämmenellä. Mausta pihvit sinapilla, suolalla ja appelsiinin kuorella.
Kääri pihvien ympärille pekoniviipaleet ja kiinnitä tarvittaessa tikuilla. Paista pihvit pannulla miedolla lämmöllä kypsiksi.
Keitä kuoritut ja paloitellut juurekset vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja soseuta juurekset.
Sekoita joukkoon kuumaa maitoa ja mausta muusi suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen