Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Possunfilee ja viherpippurikastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Possun sisäfileetä on helppo muunnella erilaisilla mausteilla ja lisäkkeillä. Tässä viherpippuri antaa viehättävää terää, mutta ei ota kuitenkaan ylivaltaa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Kuudelle

  • 1 kg porsaan sisäfileetä
  • suolaa ja pippuria

Kastike

  • 1 pieni sipuli silputtuna
  • ½ dl lihalientä
  • 3 dl punaviiniä
  • 1 rkl viherpippuria
  • 3 rkl persiljasilppua
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • voita paistamiseen

Lisäksi

  • uuniperunoita

Valmistusohje

1. Kastike: Kuullota sipulisilppu pehmeäksi voissa kasarissa. Kaada joukkoon lihaliemi ja viini ja keitä kokoon, niin että 2/3 on jäljellä. Lisää viherpippurit ja persiljasilppu. Sekoita keskenään voi ja vehnäjauho palloksi ja vatkaa se kastikkeeseen. Keitä 10 minuuttia. Mausta.

2. Puhdista filee, mausta ja ruskista kauttaaltaan voissa. Alenna lämpöä ja paista liha kypsäksi pannulla, noin 20 minuuttia. Kääntele fileetä paistamisen aikana.

3. Viipaloi filee ja tarjoile kastikkeen ja uuniperunoiden kanssa.

Lisää aiheesta:

Pannupihvi ja sipuliliemiPossunfileetä ja pikkusipuleita padassaUlkofilee punaviinikastikkeessaPorsaanfilee appelsiinikastikkeessaNaudanpaisti kermakastikkeessaSuikaloitu lehtipihvi sinappikastikkeessa
PorsaanfileeKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee