Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Portobello-pizza

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihanista portobello-sienistä voi tehdä pizzaakin! Maistuu takuulla niin isoille kuin pienille ja sopii myös alkupalaksi tai noutopöydän yhdeksi herkuksi.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 hengelle

  • 4 isoa portobello-hattua
  • nokare voita paistamiseen
  • tilkka öljyä uunipannulle
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 4 viipaletta parmankinkkua
  • 4 viipaletta tomaattia
  • 1-2 dl juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja laita grillivastus päälle. Esipaista sienihattuja paistinpannussa voissa pari minuuttia kummaltakin puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Pane portobellot öljyttyyn uunivuokaan ylösalaisin. Levitä tomaattipyreetä sienihattujen sisäpinnalle. Päällystä kinkulla, tomaattiviipaleella ja juustoraasteella.

3. Gratinoi uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Lisää aiheesta:

Siankylkisalaatti krutongeillaKananmaksapyttipannuLampaankyljykset yrttivoin kanssaMeetvurstipizzaKinkkutäytteisiä pastakääröjäTomaattikyljykset perunapedillä
PizzaLisäkeruoatAlkuruoatKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pizza
  • 05.05.202212:55
    Viiden jälkeen

    Juustolautanen-pizza

  • 05.05.202212:39
    Makeat leivonnaiset

    Rocky Road -pizza

  • 28.08.202012:24
    Karppaus

    Ketopizza – Katin ketogeeninen pizza on superherkullinen ja helppo valmistaa

  • 26.04.201708:21
    Pizza

    Valkoinen parsapizza

  • 31.03.201610:07
    Pizzapohja

    Pizzataikina: Pitkä kylmänostatus (48-96h)