Porsaankyljykset aprikoosikastikkeella

Hapanimelää kastiketta käytetään tässä sekä marinadina että penslaukseen.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 1 prk aprikooseja
  • 3 rkl viinietikkaa
  • 2 rkl soijaa
  • 3 rkl ketsuppia
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl inkivääriä
  • hieman valkopippuria

Valmistusohje

1. Valuta aprikoosit ja paseeraa ne sitten siivilän läpi. Sekoita mukaan muut ainekset grillikastikkeeksi. Laita kyljykset kastikkeeseen 1 tunniksi.

2. Nosta kyljykset kastikkeesta, valuta. Suolaa ne kevyesti ja grillaa sitten 5-7 minuuttia molemmin puolin, valele välillä kastikkeella.

3. Grillaa tomaatteja 2-3 minuuttia ja tarjoile kyljysten kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.