Porsaankyljykset aprikoosikastikkeella
Julkaistu
Hapanimelää kastiketta käytetään tässä sekä marinadina että penslaukseen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- 1 prk aprikooseja
- 3 rkl viinietikkaa
- 2 rkl soijaa
- 3 rkl ketsuppia
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl inkivääriä
- hieman valkopippuria
Valmistusohje
1. Valuta aprikoosit ja paseeraa ne sitten siivilän läpi. Sekoita mukaan muut ainekset grillikastikkeeksi. Laita kyljykset kastikkeeseen 1 tunniksi.
2. Nosta kyljykset kastikkeesta, valuta. Suolaa ne kevyesti ja grillaa sitten 5-7 minuuttia molemmin puolin, valele välillä kastikkeella.
3. Grillaa tomaatteja 2-3 minuuttia ja tarjoile kyljysten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Taivaallinen omenahillo