Porsaanfileevartaat
Grillivartaat ovat erittäin helppoja valmistaa. Tämä on resepti sinulle, joka olet aloittelija keittiössä, mutta haluat silti valmistaa juhlavaa ja hyvää ruokaa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 500 g kokonaista, puhdistettua porsaanfileetä
- ½ punainen paprika
- ½ vihreä paprika
- ½ keltainen paprika
- 1 punasipuli
- 2 chorizoa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 rkl neutraalia öljyä
Tarvitset myös
- puutikkuja
Valmistusohje
1. Laita puutikut veteen likoamaan. Kuori ja halkaise punasipuli, ryöppää sipuli muutama minuutti kevyesti suolatussa vedessä.
2. Paloittele sipuli ja paprika. Leikkaa filee ja makkarat sopivankokoisiksi paloiksi.
3. Pujota vihanneksia, makkaraa ja porsaanfileetä vartaiksi ja penslaa ne öljyllä. Mausta suolalla ja pippurilla ja grillaa tai paista 2-3 minuuttia joka puolelta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje