Porsaanfileevartaat

Grillivartaat ovat erittäin helppoja valmistaa. Tämä on resepti sinulle, joka olet aloittelija keittiössä, mutta haluat silti valmistaa juhlavaa ja hyvää ruokaa.

Neljälle

  • 500 g kokonaista, puhdistettua porsaanfileetä
  • ½ punainen paprika
  • ½ vihreä paprika
  • ½ keltainen paprika
  • 1 punasipuli
  • 2 chorizoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl neutraalia öljyä

Tarvitset myös

  • puutikkuja

Valmistusohje

1. Laita puutikut veteen likoamaan. Kuori ja halkaise punasipuli, ryöppää sipuli muutama minuutti kevyesti suolatussa vedessä.

2. Paloittele sipuli ja paprika. Leikkaa filee ja makkarat sopivankokoisiksi paloiksi.

3. Pujota vihanneksia, makkaraa ja porsaanfileetä vartaiksi ja penslaa ne öljyllä. Mausta suolalla ja pippurilla ja grillaa tai paista 2-3 minuuttia joka puolelta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.