Porsaanfileetä pasteijalla
Helpompaa juhlaruokaa on vaikea kuvitella. Paistettua porsaanfileetä pursotetulla maksapasteijalla. Perunalumi on vaihtoehto perunamuusille.
Neljälle
- 600 g porsaanfileetä
- paprikajauhetta
- 150 g maksapasteijaa
- 1 dl kermaa
- halutessasi, 2 rkl vermuttia
- suolaa ja pippuria
- perunamuusia
Valmistusohje
1. Paloittele filee neljään osaan, nuiji ne ohuiksi pihveiksi muovikelmujen välissä. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.
2. Sekoita pasteija kerman kanssa.
3. Paista pihvit kypsiksi. Laita ne vadille ja pursota pasteija päälle, tai laita nokareita lusikalla. Vatkaa pannusta maut halutessasi vermutilla ja siivilöi lihan päälle. Pursota ympärille perunamuusia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan