Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porsaanfileetä bearnaisekastikkeella ja parsakaalimoussella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • noin 600 g porsaanfileetä
  • 1 pss valmista bearnaisekastiketta
  • 2 rkl kermaa
  • ½ tl rakuunaa
  • hieman puristettua sitruunamehua
  • 1 dl juustoraastetta
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria

Parsakaalimousse

  • 250 g pakastettua parsakaalia
  • 2 rkl kermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.

2. Keitä parsakaalit kypsiksi, siivilöi ja purista vesi pois. Soseuta pyreeksi kerman kanssa, mausta.

3. Paloittele liha n. 2 ½ cm viipaleiksi, nuiji tai painele hieman litteämmiksi.

4. Mausta ja paista lihat muutama minuutti molemmin puolin, laita uunivadille.

5. Sekoita kastike ja kerma, mausta rakuunalla ja sitruunalla. Levitä kastike lihalle.

6. Ripottele päälle juusto, puuteroi paprikalla ja gratinoi nopeasti uunissa niin että kastike saa väriä.

7. Tarjoile moussen kanssa.

Klassikko joka tilanteeseen – mieluiten juhlavaan tilaisuuteen. Parsakaalimousse on terveellinen lisuke. Tämä ruoka sopii hyvin seisovaan pöytään, jos asetat sen lämpölevylle.

Lisää aiheesta:

Gratinoitua porsaanfileetä ja latva-artisokkaaMarinoitua porsaanfileetä kesävihanneksinPorsaanfileetä banaanin keraPatee oliivien keraGratinoitu boeuf Miroton ja pommes duchessePorsaanfileetä madeirakastikkeessa
PorsaanfileePääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee