Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porsaanfilee appelsiinikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 500 g porsaan sisäfileetä
  • suolaa ja pippuria
  • paprikajauhetta
  • 1 appelsiinin kuori ja mehu

Kastike

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 2 dl lihalientä
  • 2 dl puristettua appelsiinia
  • suolaa ja pippuria
  • mausteneilikkajauhetta
  • voita paistamiseen.

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Puhdista filee, mausta ja ruskista kauttaaltaan voissa pannulla. Jälkipaista sitä uunissa 15-20 minuuttia, kunnes se on läpikypsä. Pidä lämpimänä.

2. Vispaa pannu lihaliemellä. Kuullota voita ja jauhoa kasarissa, ohenna liha/paistoliemellä ja puristetulla appelsiinimehulla, keitä 10 minuuttia.

3. Raasta kuori puolikkaasta appelsiinista, suikaloi toinen puoli kuoresta. Ryöppää kuorisuikaleet nopeasti vedessä ja valuta. Viipaloi filee, sirota pinnalle kuoriraastetta ja ryöpätyt suikaleet. Tarjoile kastike ohessa.

Lisää aiheesta:

Possunfilee ja viherpippurikastikeKokonaisena paistettu porsaanfileePorsaanfileetä mandariinikastikkeellaKreikkalainen lammas sitruunakastikkeessaNaudanpaisti kermakastikkeessaGrillatut lammasviipaleet ja tomaattikastike
PorsaanfileePääruoatLiharuoka

Kutsuillekin riittävän hieno ja kevyt porsaan sisäfileeruoka, jossa on runsaasti tuoksua ja makua. Kastike sopii myös muille sianliharuoille, kyljyksille ja porsaanpaistille.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee