Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porsaan ulkofilee pastan ja vihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Porsaan luutonta kyljysriviä kutsutaan ulkofileeksi. Sen voi mainiosti paistaa uunissa ja tarjoilla ohuina viipaleina.

Neljälle

  • 600 g porsaan ulkofileetä
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 4 annosta pastaa

Tarjoiluun

  • hillosipuleita
  • sokeriherneitä
  • suikaloitua punasipulia
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista liha paistinpannussa ja laita se voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Laita liha uuniin ja paista kunnes sisälämpötila on 80 astetta, n. 1 tunti. Ota liha uunista ja anna sen levätä foliolla peitettynä 10 minuuttia. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

2. Puhdista sokeriherneet ja keitä ne kevyesti suolatussa vedessä. Suikaloi punasipuli. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Tarjoile liha pastan, hillosipuleiden, sokeriherneiden, punasipulin, tuoreen basilikan ja halutessasi punaviinikastikkeen kera.

Lisää aiheesta:

Kokonaisena paistettu porsaanfileePorsaan ulkofilee sinihomejuustokastikkeessaNaudanpaisti kermakastikkeessaViisipenninenAnkanrintaa viinissäPorter-paisti porosta
PorsaanfileePääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee