Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porsaan grillikylkeä ja naurisnyyttejä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä resepti vie kesäisiin grillitunnelmiin! Herkullisen porsaan grillikyljen kanssa nautitaan meheviä naurisnyyttejä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • porsaan luullista kylkeä
  • naurista
  • sipulin varsia
  • persiljaa
  • hunajaa
  • sitruunaa
  • voita
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Hauduta tai keitä porsaankylkiä suolavedessä tunnista puoleentoista tuntiin. Laita keitinveteen mausteeksi laakerinlehteä ja maustepippuria. Jos kypsennät lihat uunissa, suolaa lihat kevyesti, asettele uunipellille, kaada vettä noin sentin paksuudelta ja peitä tiiviillä foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa tunti pari, kunnes liha on kypsää. Kun grillaushetki on käsillä, niin leikkaa luiden välistä paloiksi ja grillaile sopivan rapeiksi.

Naurisnyytti: Kuutio nauris sopiviksi paloiksi, kiehauta suolavedessä tai käytä raakana (aikaa menee hieman enemmän kypsymiseen). Asettele naurispalat foliopalalle, lisää persiljaa, sipulinvarsia, mausteeksi hieman hunajaa, sitruunamehua tai pari tippaa viinietikkaa ja reilu nokare voita. Suolaa ja pippuria maun mukaan. Sulje nyytti ja kypsennä loppuun grillissä tai uunissa.

Lisää aiheesta:

Foliossa haudutettua nieriää ja sienikastikettaUunipaistiLampaankyljykset ja valkosipulijogurttiRosmariinilla ja valkosipulilla silavoitu kyljysriviYlikypsä porsaankylkiLampaanpaisti ja yrttivoi
GrillikylkiKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillikylki
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Grillikylki

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillikylki ananaksella

  • 18.02.201300:00
    Grillimakkara

    Grilliherkut

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lihansyöjät: Grillikylki, kastike, maissilohkoperunat ja sipulirenkaat

  • 18.02.201300:00
    Kasvisvartaat

    Chiliribsit ja vihannesvartaat