Porsaan grillikylkeä ja naurisnyyttejä

Tämä resepti vie kesäisiin grillitunnelmiin! Herkullisen porsaan grillikyljen kanssa nautitaan meheviä naurisnyyttejä.

Ainekset

  • porsaan luullista kylkeä
  • naurista
  • sipulin varsia
  • persiljaa
  • hunajaa
  • sitruunaa
  • voita
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Hauduta tai keitä porsaankylkiä suolavedessä tunnista puoleentoista tuntiin. Laita keitinveteen mausteeksi laakerinlehteä ja maustepippuria. Jos kypsennät lihat uunissa, suolaa lihat kevyesti, asettele uunipellille, kaada vettä noin sentin paksuudelta ja peitä tiiviillä foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa tunti pari, kunnes liha on kypsää. Kun grillaushetki on käsillä, niin leikkaa luiden välistä paloiksi ja grillaile sopivan rapeiksi.

Naurisnyytti: Kuutio nauris sopiviksi paloiksi, kiehauta suolavedessä tai käytä raakana (aikaa menee hieman enemmän kypsymiseen). Asettele naurispalat foliopalalle, lisää persiljaa, sipulinvarsia, mausteeksi hieman hunajaa, sitruunamehua tai pari tippaa viinietikkaa ja reilu nokare voita. Suolaa ja pippuria maun mukaan. Sulje nyytti ja kypsennä loppuun grillissä tai uunissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja