Tee ensin punasipulipikkelssi:
1. Kiehuta kattilassa muut paitsi sipuli ja kaada kiehuvana sipulien päälle.
2. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä peitettynä jääkaappiin
3. Jäähtyneenä valmis käytettäväksi.

8.1.2016. Tämä villiporotartar on Sasu Laukkosen kunnianosoitus Suomelle ruoka-annoksen muodossa.
Tee ensin punasipulipikkelssi:
1. Kiehuta kattilassa muut paitsi sipuli ja kaada kiehuvana sipulien päälle.
2. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä peitettynä jääkaappiin
3. Jäähtyneenä valmis käytettäväksi.
Tee majoneesi:
1. Vatkaa keltuainen ja etikka sekaisin ja koko ajan vatkaten 2. Lisää öljyt ohuena nauhana kunnes majoneesi on sopivan paksuista
3. Mausta lopuksi puhdistamattomalla merisuolalla
Kokoa porotartar:
1. Pilko poronliha kuutioiksi ja mausta suolalla ja etikalla.
2. Tarjoile punasipulipikkelssin, hasselpähkinämajoneesin ja ja hapatetun raparperipyreen kanssa.