Poronpaistituutit piparjuurikermalla ja avokadolla

Mukava ja helppo alkuruoka, jonka voit valmistaa myös kylmäsavulohesta.

Neljälle

  • 8 viipaletta savuporopaistia
  • 1-2 avokadoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • vastaraastettua piparjuurta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Mausta suolalla, pippurilla ja piparjuurella. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha lusikalla. Viipaloi hedelmäliha.

2. Laita lihaviipaleille kermanokareita, kääri tuuteiksi ja laita vadille. Pistä jokaiseen tuuttiin avokadoviipaleita ja ripottele päälle hieman piparjuurta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!