Poronpaistituutit piparjuurikermalla ja avokadolla

Mukava ja helppo alkuruoka, jonka voit valmistaa myös kylmäsavulohesta.

Neljälle

  • 8 viipaletta savuporopaistia
  • 1-2 avokadoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • vastaraastettua piparjuurta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Mausta suolalla, pippurilla ja piparjuurella. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha lusikalla. Viipaloi hedelmäliha.

2. Laita lihaviipaleille kermanokareita, kääri tuuteiksi ja laita vadille. Pistä jokaiseen tuuttiin avokadoviipaleita ja ripottele päälle hieman piparjuurta.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja