Poronpaistituutit piparjuurikermalla ja avokadolla

Mukava ja helppo alkuruoka, jonka voit valmistaa myös kylmäsavulohesta.

Neljälle

  • 8 viipaletta savuporopaistia
  • 1-2 avokadoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • vastaraastettua piparjuurta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Mausta suolalla, pippurilla ja piparjuurella. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha lusikalla. Viipaloi hedelmäliha.

2. Laita lihaviipaleille kermanokareita, kääri tuuteiksi ja laita vadille. Pistä jokaiseen tuuttiin avokadoviipaleita ja ripottele päälle hieman piparjuurta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.