Poronpaistituutit piparjuurikermalla ja avokadolla
Mukava ja helppo alkuruoka, jonka voit valmistaa myös kylmäsavulohesta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 8 viipaletta savuporopaistia
- 1-2 avokadoa
- 2 dl kuohukermaa
- vastaraastettua piparjuurta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Mausta suolalla, pippurilla ja piparjuurella. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha lusikalla. Viipaloi hedelmäliha.
2. Laita lihaviipaleille kermanokareita, kääri tuuteiksi ja laita vadille. Pistä jokaiseen tuuttiin avokadoviipaleita ja ripottele päälle hieman piparjuurta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti