Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Poronkäristystä ja kantarelleja

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 annosta

  • 250 g poronkäristystä
  • voita paistamiseen
  • 1 sipuli
  • suolaa ja pippuria
  • 50 g kantarelleja
  • 3 dl kermaa

Tarjoiluun

  • keitettyä riisiä
  • vihanneksia

Valmistusohje

1. Sulata poronkäristysliha lähes sulaksi ja suikaloi se. Puhdista sienet ja leikkaa ne palasiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista poronliha korkeassa lämmössä. Pane sitten liha sivuun ja kuullota sipuli.

2. Pane liha ja sipulit pataan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuullota sienet ja lisää pataan. Lisää kerma ja anna kiehua joitakin minuutteja. Tarjoa riisin ja vihannesten kera.

Tässä todella nopea ruoka! Kantarellit sopivat tähän ruokalajiin hyvin, mutta voit käyttää muitakin sieniä. Poronkäristyksessä on selkeä riistan maku. Jos se on sinusta liian voimakas, kokeile hirveä tai peuraa.

Lisää aiheesta:

Riistakäristystä ja pastaaBoeuf LyonnaiseKananmaksahöystö herkkusienten keraPoronkäristyspata herkkusienten keraHapankaalipataPoronkäristystä ja sieniä
PoronkäristysKananmunatonGluteenitonRiistakausiSienisatoPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Poronkäristys
  • 24.09.202115:30
    Viiden jälkeen

    Kim Mikkolan Poro XO

  • 18.02.201300:00
    Riista

    Riistakäristystä ja pastaa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Riistakäristyspannu kantarellien kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Poronkäristyspata herkkusienten kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Poronkäristys sienten ja punasipulin kera