Erittäin helppo ja maistuva gratiini syntyy valmiista aineksista ilman pilkkomista! Vuoasta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 248 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.
- Ruokavalio: Kevyt
Ainekset
- 1 pss (750 g) Apetis uunivalmis bataatti-juuresgratiinia
- 0.5 pkt (150 g) Kotasavu poron kylmäsavurouhetta
- 1 rkl tuoretta timjamia
Valmistusohje
Laita jäinen gratiini laakeaan uunivuokaan.
Sekoita joukkoon pororouhe ja hienonnettu timjami.
Kypsennä uunin alatasolla 35-40 minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.