Poro-juuresgratiini

Erittäin helppo ja maistuva gratiini syntyy valmiista aineksista ilman pilkkomista! Vuoasta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 248 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.

Ainekset

  • 1 pss (750 g) Apetis uunivalmis bataatti-juuresgratiinia
  • 0.5 pkt (150 g) Kotasavu poron kylmäsavurouhetta
  • 1 rkl tuoretta timjamia

Valmistusohje

Laita jäinen gratiini laakeaan uunivuokaan.

Sekoita joukkoon pororouhe ja hienonnettu timjami.

Kypsennä uunin alatasolla 35-40 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja