Poro-juuresgratiini

Erittäin helppo ja maistuva gratiini syntyy valmiista aineksista ilman pilkkomista! Vuoasta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 248 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.

Ainekset

  • 1 pss (750 g) Apetis uunivalmis bataatti-juuresgratiinia
  • 0.5 pkt (150 g) Kotasavu poron kylmäsavurouhetta
  • 1 rkl tuoretta timjamia

Valmistusohje

Laita jäinen gratiini laakeaan uunivuokaan.

Sekoita joukkoon pororouhe ja hienonnettu timjami.

Kypsennä uunin alatasolla 35-40 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.