Porkkanapannukakku
Hieman terveellisempi pannukakku, joka on maukas niin kuumana kuin kylmänäkin. Voit tarjoilla pannukakun paistetun pekonin kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Kolmelle-neljälle
- 500 g porkkanoita, raastettuina
- 3 kananmunaa
- 3 rkl maitoa
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
- 1 dl persiljaa, hienonnettuna
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Laita raastetut porkkana kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen pariksi minuutiksi. Siivilöi vesi pois.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja maito. Lisää porkkanaraaste, valkosipuli ja persilja. Mausta.
3. Kaada taikina paistinpannuun, jonka kahva on uuninkestävä, ja paista uunissa 15-20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike