Porkkanapannukakku

Hieman terveellisempi pannukakku, joka on maukas niin kuumana kuin kylmänäkin. Voit tarjoilla pannukakun paistetun pekonin kera.

Kolmelle-neljälle

  • 500 g porkkanoita, raastettuina
  • 3 kananmunaa
  • 3 rkl maitoa
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Laita raastetut porkkana kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen pariksi minuutiksi. Siivilöi vesi pois.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja maito. Lisää porkkanaraaste, valkosipuli ja persilja. Mausta.

3. Kaada taikina paistinpannuun, jonka kahva on uuninkestävä, ja paista uunissa 15-20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!