Porkkanapannukakku

Hieman terveellisempi pannukakku, joka on maukas niin kuumana kuin kylmänäkin. Voit tarjoilla pannukakun paistetun pekonin kera.

Kolmelle-neljälle

  • 500 g porkkanoita, raastettuina
  • 3 kananmunaa
  • 3 rkl maitoa
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Laita raastetut porkkana kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen pariksi minuutiksi. Siivilöi vesi pois.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja maito. Lisää porkkanaraaste, valkosipuli ja persilja. Mausta.

3. Kaada taikina paistinpannuun, jonka kahva on uuninkestävä, ja paista uunissa 15-20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.