Mainos
Mainos

Tuoreet yrtit kruunaavat Garpachon ja öljy saa tämän herkun suorastaan kiiltämään.

Ainekset

  • 1 l tomaattimehua
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 30 g varsiselleriä
  • 50 g purjoa
  • 1 paprika
  • 2 valkosipulinkynttä
  • tuoretta basilikaa ja persiljaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 3 rkl öljyä
  • 10 tippaa tabascoa
  • suolaa
  • patonkia

Valmistusohje

Leikkaa kasvikset terävällä veitsellä, lihamyllyllä tai tehosekoittimella hyvin pieniksi kuutioiksi. Sekoita keskenään, lisää tomaattimehu ja ohenna tarvittaessa vedellä.

Mausta tuoreilla yrteillä, suolalla, viinietikalla ja tabascolla ja kiillota lopuksi öljyllä.

Anna keiton maustua kylmässä ainakin tunnin verran.

Tarjoa lisäksi tuoretta patonkia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.