Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pizza le focacce -leipäkakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka

4 hengelle

  • pizzataikinaa (kts. isoäiti, nonna Giulian pizzataikina!)
  • neitsytoliiviöljyä pirskottamiseen ja rasvaamiseen
  • suolaa maustamiseen

Punasikuri-focaccia

  • punasikuri leikattuna 1/8 paloihin
  • pilkottua ja scarmoza-savujuustoa niin paljon kuin pizzan päälle mahtuu

Peruna-focaccia

  • perunoita ohuesti pilkottuna
  • sipuleita pilkottuna
  • tuoretta rosmariinia

Kesäkurpitsa-focaccia

  • kesäkurpitsaa ohuesti pilkottuna
  • sipuleita pilkottuna

Schiacciata alla fiorentina

  • punaisia viinirypäleitä puolitettuina
  • Chianti-viiniä pirskottamiseen
  • 2 ruokalusikallista sokeria sirottamiseen
  • * lisää 2 ruokalusikallista sokeria, jos teet nonna Giulian pizzataikinan

Valmistusohje

- Öljyä pizzapannun pohja ja venytä taikinaa, kunnes pizza peittää koko pannun.

- Lisää lempitäytteesi ennen kuin paistat pizzan 230-asteisessa esilämmitetyssä uunissa noin 20 minuutin ajan. Paistoaika riippuu täytteistä.

Lisää aiheesta:

Paistetut kesäkurpitsan kukatJuustofondueDunderit -alkupastaCarolina-tädin kesäkurpitsapastaRiisisalaattiPaistetut pizzataikinapalat
FocacciaKananmunatonLaktoositonKasvisruokaLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Toiset sanovat että se, mitä ihminen pitää päällään, kuvastaa mitä hänellä on sisällään. David miettii, päteekö sääntö myös siihen, miten focaccia (eräänlainen leipäkakku) puetaan.

Tuoreimmat aiheesta

Focaccia
  • 01.11.201720:00
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Villiyrtit: Mallan villiintynyt focaccia

  • 01.11.201720:00
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Villiyrtit: Iisan Melting summer –focaccialeipä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Yrttinen kaurafocaccia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sipuli-focaccia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Focaccialeivät