Pitaleivät tonnikalatäytteellä
Pitaleipiä voi täyttää muullakin kuin kebabilla. Me täytämme pitaleivät ihanalla tonnikalatahnalla ja vihanneksilla. Sopii lounaalle, iltapalaksi ja retkievääksi.
Neljälle
- 4 pitaleipää
- 8 salaatinlehteä
- 4 tomaattiviipaletta
- 8 kurkkuviipaletta
- auringonkukan versoja
Tonnikalatahna
- 1 pieni purkki tonnikalaa
- 1 dl kermaviiliä
- 2 rkl majoneesia
- ½ sipulia
- 1 sellerinvarsi
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja silppua sipuli ja selleri. Sekoita keskenään kermaviili ja majoneesi sekä sipuli- ja sellerisilppu. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele joukkoon tonnikala.
2. Täytä pitaleivät salaatinlehdillä, tomaatti- ja kurkkuviipaleilla sekä tonnikalatahnalla. Koristele auringonkukan versoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan