Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pippuripihvit konjakkikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Menneitten vuosikymmenten kapakkaklassikko, joka ansaitsee uuden tulemisen. Liha maistuu parhaimmalta, kun se on punaista tai rosaa sisältä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 4 palaa häränsisäfileetä, 3-4 cm paksuja
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl rouhittuja rosépippureita
  • ½ tl paprikajauhetta

Kastike

  • 1 sipuli silputtuna
  • 2 dl lihalientä
  • 2 dl punaviiniä
  • 2 tl viherpippuria
  • 50 g voita
  • suolaa
  • konjakkia

Valmistusohje

1. Sekoita suola, rouhitut pippurit ja paprika ja mausta pihvit. Kierrä nyöri pihvien ympärille, että ne pitävät muotonsa.

2. Kuullota sipulisilppua voissa kaskarissa. Kaada päälle lihaliemi ja viini ja keitä kokoon noin 1,5 desilitraksi. Lisää viherpippurit. Ota kastike liedeltä ja sekoita joukkoon voi pieninä nokareina. Mausta konjakilla.

3 Paista pihvit kuumalla pannulla 2-4 minuuttia puoleltaan. Kaada kastike pihvien päälle ja tarjoile.

Lisää aiheesta:

Liekitetyt pippuripihvitKyljykset katajanmarjakastikkeessaItalialaiset jauhelihakääryleetJauhelihapihvit sinappikastikkeessaSuikaloitu lehtipihvi sinappikastikkeessaHienot pippuripihvit
PippuripihviKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pippuripihvi
  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Liekitetty pippuripihvi ja yrtti-paahtoperunat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Liekitetyt pippuripihvit

  • 18.02.201300:00
    Ystävänpäivä

    Pippuripihvi ja sukiyaki

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pippuripihvit konjakkikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Pippuripihvit