Pinaattimunat vuoassa
Pikkuruoka, joka on kuin luotu pitkälle sunnuntaibrunssille tai alkuruokaherkuksi. Savulohisiivut täydentävät hienosti.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4 munaa
- 1 paketti pakastelehtipinaattia
- voita
- 2 dl hollandaisekastiketta
- juustoraastetta
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata pinaatti, paista se nopeasti voissa ja jaa annosvuokiin. Suolaa kevyesti.
2. Aseta annosvuoat uunipannuun, jossa on vähän vettä pohjalla. Riko muna jokaiseen vuokaan. Nosta pannu uunin keskitasolle noin 5 minuutiksi, tai kunnes muna on hyytynyt hieman. Ota vuoat uunista.
3. Lisää lämpö 275 asteeseen tai kytke grillivastukset päälle. Lusikoi hollantilaiskastiketta vuokiin ja ripota vähän juustoraastetta päälle. Gratinoi uunissa, kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan