Pinaattimunat vuoassa
Pikkuruoka, joka on kuin luotu pitkälle sunnuntaibrunssille tai alkuruokaherkuksi. Savulohisiivut täydentävät hienosti.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4 munaa
- 1 paketti pakastelehtipinaattia
- voita
- 2 dl hollandaisekastiketta
- juustoraastetta
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata pinaatti, paista se nopeasti voissa ja jaa annosvuokiin. Suolaa kevyesti.
2. Aseta annosvuoat uunipannuun, jossa on vähän vettä pohjalla. Riko muna jokaiseen vuokaan. Nosta pannu uunin keskitasolle noin 5 minuutiksi, tai kunnes muna on hyytynyt hieman. Ota vuoat uunista.
3. Lisää lämpö 275 asteeseen tai kytke grillivastukset päälle. Lusikoi hollantilaiskastiketta vuokiin ja ripota vähän juustoraastetta päälle. Gratinoi uunissa, kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen