Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pikkusuolaista ja boolia uudeksi vuodeksi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sami Garam valmistaa helppotekoiset ja maistuvat voitaikinarullat uuden vuoden illanistujaisiin. Juomana nautitaan virkistävää ja hedelmäistä boolia.

Ainekset

  • 3 pulloa hapotettua vettä
  • 1 korkillinen marjaisaa limutiivistettä
  • 5 tippaa sitruunavesimaustetta
  • 1 korkillinen tonic-tiivistettä
  • 1 lime
  • 2 mandariinia
  • 1 pss jäisiä puolukoita

Voitaikinarullat

  • 2 pkt voitaikinalevyjä
  • 200 g kylmäsavulohta
  • 200 g sinihomejuustoa
  • 200 g palvikinkkua viipaleina

Valmistusohje

Mausta kukin vesi eri makuiseksi ja pilko pestyt lime ja mandariini boolimaljaan. Kaada kylmät limut päälle. Käytä jäisiä puolukoita jääpalojen tapaan. Halutessasi voit lisätä boolin joukkoon kirkasta alkoholia. Nauti hyvässä seurassa heti.

Sulata voitaikinalevyt. Leikkaa täytteet pieneksi hakkeeksi ja levitä niitä voitaikinalevyjen päälle. Rullaa kiinni ja leikkaa pieniksi kiekoiksi. Paista 200-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia. Tarjoa kuumana tai jäähtyneenä.

Lisää aiheesta:

Helppo glögiresepti Harri Syrjäsen tapaanJoulun ja uuden vuoden juomatSeljankukkabooliDrinkki: Punaisella matollaLohisolmut voitaikinastaKuumat hedelmät
BooliUusivuosiJuomatAlkoholijuomat

Tuoreimmat aiheesta

Booli
  • 28.05.202416:30
    Kevään juhlat

    Kesäinen raparperibooli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kummitusbooli lastenkutsuille

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kesäinen juhlabooli

  • 26.06.201507:22
    Päivän resepti

    Hellapoliisin raikas mansikka-melonijuoma

  • 27.05.201309:33
    Kananmunaton

    Raparperibooli