Mainos

Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla

Pihvin paistaminen on helppoa keittiömestari Kari Aihisen ohjeilla. Aihinen kertoi Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden yhdeksännessä jaksossa, miten paistetaan täydellinen naudan sisäfileepihvi.

Ainekset

  • 1 naudan sisäfileepihvi syöjää kohden (150-200 gr)
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 2 valkosipulinkynttä
  • Tuoretta persiljaa
  • voita

Valmistusohje

PIhvin paistaminen tapahtuu näin:

  1. Nosta lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista.
  2. Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Sulata pannulla reilu nokare voita ja lisää sitten persiljaa sekä valkosipulinkynnet kuorineen.
  3. Nostele lihat kuumalle pannulle ja paista niihin kaunis paistopinta kauttaaltaan.
  4. Nosta pihvit kypsymään 200 asteeseen uuniin 10 minuutiksi, jonka jälkeen anna vielä vetäytyä esim. folioon käärittynä pöydällä kymmenisen minuuttia.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja