Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla

Härän sisäfilee (1)

Pihvin paistaminen on helppoa keittiömestari Kari Aihisen ohjeilla. Aihinen kertoi Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden yhdeksännessä jaksossa, miten paistetaan täydellinen naudan sisäfileepihvi.

Ainekset

  • 1 naudan sisäfileepihvi syöjää kohden (150-200 gr)
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 2 valkosipulinkynttä
  • Tuoretta persiljaa
  • voita

Valmistusohje

PIhvin paistaminen tapahtuu näin:

  1. Nosta lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista.
  2. Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Sulata pannulla reilu nokare voita ja lisää sitten persiljaa sekä valkosipulinkynnet kuorineen.
  3. Nostele lihat kuumalle pannulle ja paista niihin kaunis paistopinta kauttaaltaan.
  4. Nosta pihvit kypsymään 200 asteeseen uuniin 10 minuutiksi, jonka jälkeen anna vielä vetäytyä esim. folioon käärittynä pöydällä kymmenisen minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja