Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Makuja
Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla
Julkaistu 24.04.2020 08:55
Petra Tuominen
petra.tuominen@mtv.fi
Ainekset 1 naudan sisäfileepihvi syöjää kohden (150-200 gr) Suolaa Mustapippuria 2 valkosipulinkynttä Tuoretta persiljaa voita
Valmistusohje PIhvin paistaminen tapahtuu näin: Nosta lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Sulata pannulla reilu nokare voita ja lisää sitten persiljaa sekä valkosipulinkynnet kuorineen. Nostele lihat kuumalle pannulle ja paista niihin kaunis paistopinta kauttaaltaan. Nosta pihvit kypsymään 200 asteeseen uuniin 10 minuutiksi, jonka jälkeen anna vielä vetäytyä esim. folioon käärittynä pöydällä kymmenisen minuuttia.
Pihvin paistaminen on helppoa keittiömestari Kari Aihisen ohjeilla. Aihinen kertoi Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden yhdeksännessä jaksossa, miten paistetaan täydellinen naudan sisäfileepihvi.
24.04.2020 08:55
27.01.2020 12:40
18.02.2013 00:00
18.02.2013 00:00
18.02.2013 00:00
Lataa lisää