Pihvin paistaminen on helppoa keittiömestari Kari Aihisen ohjeilla. Aihinen kertoi Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden yhdeksännessä jaksossa, miten paistetaan täydellinen naudan sisäfileepihvi.
Ainekset
- 1 naudan sisäfileepihvi syöjää kohden (150-200 gr)
- Suolaa
- Mustapippuria
- 2 valkosipulinkynttä
- Tuoretta persiljaa
- voita
Valmistusohje
PIhvin paistaminen tapahtuu näin:
- Nosta lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista.
- Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Sulata pannulla reilu nokare voita ja lisää sitten persiljaa sekä valkosipulinkynnet kuorineen.
- Nostele lihat kuumalle pannulle ja paista niihin kaunis paistopinta kauttaaltaan.
- Nosta pihvit kypsymään 200 asteeseen uuniin 10 minuutiksi, jonka jälkeen anna vielä vetäytyä esim. folioon käärittynä pöydällä kymmenisen minuuttia.