Pihvi yrttivoin kera ja hasselbackanperunat

Hasselbackanperunat näyttävät ja maistuvat hyviltä, eivätkä ole lainkaan vaikeatekoisia. Ja sopivat erinomaisesti pihvin kera.

Kahdelle

  • 2 naudanseläkepihviä
  • suolaa ja pippuria

Maustevoi

  • 30 g voita
  • 1 rkl persiljasilppua
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna
  • 1 tl rakuunaa

Hasselbackanperunat

  • 4-6 perunaa
  • suolaa
  • öljyä ja soijaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa kuorittujen perunoiden yläpintaan viiltoja vieriviereen, jätä ne pohjasta kiinni. Laita perunat uunivuokaan, ripota suolaa ja penslaa öljyllä, johon olet sekoittanut soijaa. Paista uunissa 30-40 minuuttia.

2. Sekoita mausteet voihin, kääri folioon ja pane jääkaappiin.

3. Mausta pihvit ja paista kummaltakin puolelta 2-3 minuuttia. Tarjoa pihvit yrttivoiviipaleiden ja perunoiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja