Pienet voileivät
Voitele vaaleaa vuokaleipää ja tummaa leipää ja ota niistä ympyröitä pienellä muotilla.
Vieraiden lukumäärän mukaan
- vaaleaa ja tummaa leipää
- katkarapuja
- punaista ja mustaa mätiä tai mädinkorviketta
- tilliä
- voita
- sitruunaa
- linnunmaksapasteijaa
- salaattia
- punaisia cocktailmarjoja
- keitettyä kananmunaa
- savusilakkapasteijaa
- kurkkua paloina
- jälkiruokajuustoa
- mustia oliiveja
Valmistusohje
1. Laita vaalealle leivälle katkarapu, punaista mätiä ja tilliä.
2. Kääntele vaaleaa leipää voipuoli alaspäin hienonnetussa tillissä. Laita päälle mustaa mätiä ja sitruunaa.
3. Levitä vaalealle leivälle linnunmaksapasteijaa. Koristele salaatilla ja cocktailmarjalla.
4. Laita tummalle leivälle munaviipale, savusilakkapasteijaa ja kurkunpala.
5. Laita tummalle leivälle salaattia, jälkiruokajuustoa ja musta oliivi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan