Mainos

Pienet gluteenittomat mustikkapiirakat

Söpöt piirakat voi ottaa mukaan vaikka piknikille!

Pohjat

  • 75 g maidotonta margariinia
  • 2 rkl sokeria
  • 2 dl Semper Hienoa jauhoseosta
  • ½ dl vettä
  • ¼ tl suolaa

Täyte

  • 2 dl mustikoita
  • 1 rkl sokeria
  • ½ rkl perunajauhoja

Valmistusohje

Vaahdota margariini ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää seokseen jauhoseos ja suola vuorotellen veden kanssa. Jaa taikina 7 paperiseen leivontavuokaan. Ripottele jauhoja pinnalle ja taputtele taikina vuokien pohjalle ja reunoille.

Sekoita mustikat, sokeri ja perunajauhot. Annostele täyte vuokiin. Kypsennä 200 °C:ssa n. 15 minuuttia

Vinkki! Voit täyttää piirakat myös muilla täytteillä esim. soseutetuilla säilykepäärynöillä ja punaherukoilla.

Parhaat ruokaohjelmat