Mainos
Pienet gluteenittomat mustikkapiirakat
Julkaistu
Söpöt piirakat voi ottaa mukaan vaikka piknikille!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Pohjat
- 75 g maidotonta margariinia
- 2 rkl sokeria
- 2 dl Semper Hienoa jauhoseosta
- ½ dl vettä
- ¼ tl suolaa
Täyte
- 2 dl mustikoita
- 1 rkl sokeria
- ½ rkl perunajauhoja
Valmistusohje
Vaahdota margariini ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää seokseen jauhoseos ja suola vuorotellen veden kanssa. Jaa taikina 7 paperiseen leivontavuokaan. Ripottele jauhoja pinnalle ja taputtele taikina vuokien pohjalle ja reunoille.
Sekoita mustikat, sokeri ja perunajauhot. Annostele täyte vuokiin. Kypsennä 200 °C:ssa n. 15 minuuttia
Vinkki! Voit täyttää piirakat myös muilla täytteillä esim. soseutetuilla säilykepäärynöillä ja punaherukoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan