Pesto
Pesto tarjoillaan tomaatin ja mozzarellan kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- tuoretta basilikaa
- mozzarellajuustoa
- kirsikkatomaatteja
- auringonkukansiemeniä
- kylmäpuristettua rypsiöljyä
- rypsiöljyä
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Paahda auringonkukansiemeniä pannulla. Silppua basilikaa ja laita mortteliin paahdettujen auringonkukansiemenien ja rypsiöljyn kera. Hienonna ja sekoita. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Asettele lautaselle kirsikkatomaatin puolikkaita ja mozzarellajuustoa viipaleina. Tarjoa peston kera. Ripottele päälle kylmäpuristettua rypsiöljyä, joka antaa mukavan pehmeän ja pähkinäisen maun.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa