Persiljapihvit juuressoseen kanssa
Julkaistu
Joutuisa ruoka, jonka voi valmistaa etukäteen ja vain gratinoida kotiin tultuaan, silloin kun haluaa päivällisen nopeasti pöytään.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- 200 g sikajauhelihaa
- 1 muna
- suolaa ja pippuria
- 2 rkl persiljasilppua
- 2 rkl silputtuja herkkusieniä
- 2 rkl pekonisilppua
- 6 rkl kermaa
Tarjoiluun
- 4 viipaletta pekonia
- suikaloitua kaalia
- 2 annosta juuressosetta
- 1 munankeltuainen
Valmistusohje
voita paistamiseen
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sekoita kaikki mureketaikinan ainekset. Muotoile kaksi isoa pihviä.
2. Paista ne pannulla voissa 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Siirrä uunivuokaan.
3. Paista pekoni pannulla. Laita viipaleet vuokaan. Sekoita juuressoseeseen munankeltuainen ja lusikoi tai pursota pihvien ympärille. Gratinoi nopeasti, kunnes sose saa kauniin värin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Anun mokkakakku
-
Mokkapalat
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti