Persiljapihvit juuressoseen kanssa
Julkaistu
Joutuisa ruoka, jonka voi valmistaa etukäteen ja vain gratinoida kotiin tultuaan, silloin kun haluaa päivällisen nopeasti pöytään.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- 200 g sikajauhelihaa
- 1 muna
- suolaa ja pippuria
- 2 rkl persiljasilppua
- 2 rkl silputtuja herkkusieniä
- 2 rkl pekonisilppua
- 6 rkl kermaa
Tarjoiluun
- 4 viipaletta pekonia
- suikaloitua kaalia
- 2 annosta juuressosetta
- 1 munankeltuainen
Valmistusohje
voita paistamiseen
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sekoita kaikki mureketaikinan ainekset. Muotoile kaksi isoa pihviä.
2. Paista ne pannulla voissa 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Siirrä uunivuokaan.
3. Paista pekoni pannulla. Laita viipaleet vuokaan. Sekoita juuressoseeseen munankeltuainen ja lusikoi tai pursota pihvien ympärille. Gratinoi nopeasti, kunnes sose saa kauniin värin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut