Mainos
Mainos

Näistä lihapyöryköistä tulee yleensä nopeasti suursuosikkeja. Onnistuu myös lammasjauhelihasta.

Neljälle

  • 500 g sikanautajauhelihaa
  • 1 muna
  • 2 rkl perunajauhoa
  • 2 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl persiljasilppua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl kuivattua rosmariinia
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 paketti pekonia
  • 75 g juustoraastetta
  • 2-3 tomaattia lohkoina

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita kaikki ainekset keskenään mureketaikinaksi, paitsi pekoni ja juusto.

2. Levitä pekoniviipaleita uunivuokaan. Tipauta nokare mureketta jokaiselle siivulle ja kääri rullaksi. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.

3. Ota vuoka uunista ja lisää lämpö 250 asteeseen. Aseta tomaatit lihapyöryköiden ympärille ja sirottele päälle juustoraastetta. Gratinoi, kunnes juusto on sulanut.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.