Pastasalaatti kinkulla ja herneillä
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5658080/landscape16_9/515/290/17bdcd4d3c0fea561a6cf86b4f5d9435/kw/934141-5364.jpg)
Pasta on aina maukasta kinkun ja herneiden kera. Yhdessä säilykekurkun ja omenoiden kanssa tämä klassinen pastasalaatti saa hauskaa, uutta makumurrosta.
Neljälle
- 4 annosta keitettyä pastaa
- 250 g savukinkkua, kuutioina
- 2 etikkakurkkua, kuutioina
- 2 omenaa pieninä lohkoina
- 125 g pakasteherneitä, keitettyjä
Kastike
- 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
- 3 rkl majoneesia
- 6 rkl kurkkulientä
- hienonnettua persiljaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kastike ja mausta. Asettele muut ainekset vadille, tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka