Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pastaa venäläisellä kaviaarilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 2 pkt tuoretta tagliatellea
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 sitruuna
  • suolaa, pippuria

Tarjoiluun

  • venäläistä kaviaaria tai muikunmätiä
  • 1 rkl kapriksia

Valmistusohje

1. Murra parsanvarret siitä kohtaa, jossa ne muuttuvat puisiksi. Kuumenna hieman kevyesti suolattua vettä ja keitä parsat lähes pehmeiksi kannen alla. Ota nuput talteen ja paloittele varret hienoksi.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita siihen ranskankerma. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Kääntele mukaan parsanpalat, mutta säästä nuput koristeluun.

3. Muotoile pasta lämpimille lautasille. Koristele parsannupuilla ja kaviaarilla tai muikunmädillä. Ripottele päälle hieman valutettuja kapriksia. Tarjoile heti.

Mikä luksuspasta! Tarvitaan vain pieni nokare kaviaaria, jotta vieraasi saavat tipan silmäkulmaan. Jos haluat tehdä kotimaisemman (ja edullisemman) version, vaihda kaviaari muikunmätiin.

Lisää aiheesta:

Katkarapuleipä skagenSienimunakasTaskurapukastike pastalleLohi-kampasimpukkacarpaccioMantelikyljykset salaattikiinankaalillaKatkaraputahna munalla, punasipulilla ja mädillä
KalapastaParsaviikotPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalapasta
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Anjovis-parsakaali-rusinaspagetti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Spagetti Svedese

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Sardiini-tomaattipasta

  • 18.02.201300:00
    Parsaviikot

    Pastaa venäläisellä kaviaarilla

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Anjovispasta pinaatin, kerman ja valkosipulin kera