Pastaa venäläisellä kaviaarilla

Mikä luksuspasta! Tarvitaan vain pieni nokare kaviaaria, jotta vieraasi saavat tipan silmäkulmaan. Jos haluat tehdä kotimaisemman (ja edullisemman) version, vaihda kaviaari muikunmätiin.

Neljälle

  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 2 pkt tuoretta tagliatellea
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 sitruuna
  • suolaa, pippuria

Tarjoiluun

  • venäläistä kaviaaria tai muikunmätiä
  • 1 rkl kapriksia

Valmistusohje

1. Murra parsanvarret siitä kohtaa, jossa ne muuttuvat puisiksi. Kuumenna hieman kevyesti suolattua vettä ja keitä parsat lähes pehmeiksi kannen alla. Ota nuput talteen ja paloittele varret hienoksi.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita siihen ranskankerma. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Kääntele mukaan parsanpalat, mutta säästä nuput koristeluun.

3. Muotoile pasta lämpimille lautasille. Koristele parsannupuilla ja kaviaarilla tai muikunmädillä. Ripottele päälle hieman valutettuja kapriksia. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja