Pastaa tonnikalakastikkeella

Pasta vaatii seuraa. Mielellään kastikkeesta. Tavallisesti se saa kaverikseen tomaatti- tai jauhelihakastikkeen. Tässä se saa uuden seuralaisen tonnikalakastikkeesta.

Neljälle

  • 1 prk tonnikalaa vedessä, n. 425 g
  • 2 rkl margariinia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl kahvikermaa
  • 1 pieni rasia anjovisfileitä, n. 50 g
  • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
  • keitettyä pastaa

Valmistusohje

1. Paista margariini ja jauhot, lisää kerma ja anjovislientä kunnes saat sopivanpaksuisen kastikkeen. Keitä 5 minuuttia.

2. Kääntele mukaan hienonnetut anjovikset ja persilja.

3. Aseta pasta vadille, laita päälle tonnikalapalat ja kaada tonnikaloille kastike.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja