Pastaa katkarapujen, mädin ja punasipulin kera
Julkaistu
Tämä on erittäin juhlava ja helposti valmistettava ruokalaji. Se valmistuu nopeasti ja sopii hyvin tarjoiltavaksi kutsuilla. Tarjoile halutessasi rapean valkosipulileivän kera.
Neljälle
- 500 g tuorepastaa
- 4 dl kuorittuja katkarapuja
- 1 prk punaista mätiä
- 1 punasipuli
- 1 prk kevytranskankermaa
- 3 dl ruokakermaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut. Kuori ja hienonna punasipuli. Keitä ranskankerma ja ruokakerma hiljalleen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää punasipuli, mäti ja katkaravut.
2. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
3. Sekoita vastakeitetty pasta ja kastike. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa