Pastaa katkarapujen, mädin ja punasipulin kera
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5671906/landscape16_9/515/290/cdb75cc8081c14a43b14f7d8efc2cf6c/oR/893731-4603.jpg)
Tämä on erittäin juhlava ja helposti valmistettava ruokalaji. Se valmistuu nopeasti ja sopii hyvin tarjoiltavaksi kutsuilla. Tarjoile halutessasi rapean valkosipulileivän kera.
Neljälle
- 500 g tuorepastaa
- 4 dl kuorittuja katkarapuja
- 1 prk punaista mätiä
- 1 punasipuli
- 1 prk kevytranskankermaa
- 3 dl ruokakermaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut. Kuori ja hienonna punasipuli. Keitä ranskankerma ja ruokakerma hiljalleen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää punasipuli, mäti ja katkaravut.
2. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
3. Sekoita vastakeitetty pasta ja kastike. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka