Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pasta-tonnikalasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on Davidin lumesalaatti. Sen nimittäminen salaatiksi tekee siitä kevyen, vaikkakin puolet ateriasta on pastaa.

4 hengelle

  • 250g rusetti- tai perhospastaa
  • 230g ensiluokkaista tonnikalafilettä
  • 12 kirsikkatomaattia puolitettuna
  • nippu sinappikaalia (rucolaa) revittynä
  • 4 mozzarellapalloa neljään osaan jaettuna
  • 8 basilikan lehteä revittynä
  • 4 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

Jos ruoka on vastustamattoman hyvää, on tietämättömyys Davidin mielestä vain siunaus.

- Sillä aikaan kun pastat ovat kiehumassa suolatussa vedessä, valmista reseptin salaattiosa lisäämällä kirsikkatomaatit, sinappikaali, boccocini ja basilikan lehdet isoon salaattikulhoon.

- Lämmitä oliiviöljy paistinpannulla ja ruskista tonnikala jättämällä fileen keskiosa niin vaaleanpunaiseksi kuin mahdollista. Anna tonnikalan jäähtyä ennen kuin leikkaat sen paloiksi.

- Kun pasta on al dente, poista vesi ja huuhtele pasta kylmällä vedellä. Tämä auttaa pysäyttämään keittoprosessin, ja se pitää pastan jämeränä.

- Sekoita keitetty pasta yhdessä toisten aineiden kanssa ja mausta suolalla ja oliiviöljyllä.

Lisää aiheesta:

Toscanalainen kuskus-leipäsalaattiKorvarengaspasta ricotta-juuston ja tomaatin keraJuopunut spaghettiCarolina-tädin kesäkurpitsapastaTomaatti-leipäkeittoIsoäiti Marian spaghetti puttanesca
PastasalaattiPääruoatSalaatitAlkuruoat

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti
  • 26.04.202408:30
    Lisäkeruoat

    Piknikin pelastava pastasalaatti

  • 30.09.202110:11
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Kari Aihisen lämmin pastasalaatti

  • 15.07.202112:50
    Nopeat ja helpot

    Helppo pastasalaatti! Katin pesto-pastasalaatti hurmaa taatusti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Salaatti sydänpastasta

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Haalea simpukkapastasalaatti lohen kera