Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pasta ja vihreät vihannekset

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 350 g maccheroni-pastaa
  • 250 g romanescoa
  • (vihreää parsakukkakaalia)
  • 5 tuoretta vihreää parsaa
  • 200 g sokeriherneitä
  • ½ dl purjosuikaleita
  • 2 sitruunaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä. Jaa vihreä tai valkoinen kukkakaali tai parsakaali nupuiksi. Kuori ja leikkaa parsat pienemmiksi. Lisää kaali ja parsa pastan joukkoon, kun keittoaikaa on jäljellä 3 minuuttia. Kaada vesi pois.

2. Viipaloi purjo ohuelti. Kuullota purjoa ja sokeriherneitä 2 rkl:ssa oliiviöljyä. Purista sitruunoista mehu vihannesten päälle.

3. Sekoita vastakeitetyn pastan joukkoon loput oliiviöljystä, mausta suolalla ja pippurilla. Nosta purjo-sokeriherneseos pastan päälle.

Tämä on todella vihreä ruoka joka suhteessa. Romanescoa, vihreää parsakukkakaalia ei ole tarjolla joka kaupassa, mutta voit vaihtaa sen tavalliseen kukkakaaliin tai parsakaaliin, jos haluat pysyä vihreällä linjalla.

Lisää aiheesta:

Papu-pinaattiravioliPastaa ratatouillen kanssaTomaattikeitto valkoisten papujen ja risoni-pastan kanssaYrttimarinoitu perunasalaattiGnocchi verdurePaccheri-pasta papu-paprikakastikkeella
KasvispastaPastat ja nuudelitKevytKasvisruokaKeventäjätPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta
  • 31.10.202414:55
    Nopeat ja helpot

    Kurpitsa-uunifetapasta

  • 14.10.202409:55
    Nopeat ja helpot

    Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina

  • 08.09.202310:36
    Juusto

    Cacio e pepe -pasta Hans Välimäen ohjeella

  • 05.09.202314:21
    Nopeat ja helpot

    Munakoisopasta Ronja Salmen arkiruokalistalta

  • 13.01.202113:54
    Pasta

    Ina Gartenin pasta arrabbiata -kastike