Pasta all'arrabiata – Kari Aihinen vinkkaa helpon ja legendaarisen pastareseptin
Julkaistu
Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa tehtiin helppoja ja herkullisia ruokia, jotka sopivat mainiosti myös välipaloiksi koululaisille. Yksi resepteistä oli Kari Aihisen loihtima legendaarinen pasta all'arrabiata -tomaattipasta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 5 tomaattia
- Spagettia
- ½ ruukku basilikaa
- Parmesan-juustoa
- 1 valkosipulinkynsi murskattuna
- Suolaa
- Mustapippuria
- Oliiviöljyä
- Sitruunamehua
Valmistusohje
Pasta all'arrabiata valmistuu näin:
- Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä ja valuta kypsä pasta siivilässä. Kuutioi tomaatit ja silppua basilikanlehdet.
- Kuumenna pannulla oliiviöljyä, lisää valkosipuli ja tomaattikuutiot. Paista kevyesti muutama minuutti ja lisää pannulle valutetut spagetit ja basilika.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi vielä muutama ruokalusikallinen sitruunamehua ja loraus oliiviöljyä.
Katso lisää Kaappaus keittiössä -ohjelman reseptejä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria