Pasta all'arrabiata – Kari Aihinen vinkkaa helpon ja legendaarisen pastareseptin
![Copyright: MTV. pasta arrabiata kaappaus keittiössä](https://im.mtvuutiset.fi/image/7740912/landscape16_9/1152/648/7ba8cf7180cbcc82f807a39bdf191a57/MO/pasta-arrabiata-kaappaus-keittiossa.jpg)
Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa tehtiin helppoja ja herkullisia ruokia, jotka sopivat mainiosti myös välipaloiksi koululaisille. Yksi resepteistä oli Kari Aihisen loihtima legendaarinen pasta all'arrabiata -tomaattipasta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 5 tomaattia
- Spagettia
- ½ ruukku basilikaa
- Parmesan-juustoa
- 1 valkosipulinkynsi murskattuna
- Suolaa
- Mustapippuria
- Oliiviöljyä
- Sitruunamehua
Valmistusohje
Pasta all'arrabiata valmistuu näin:
- Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä ja valuta kypsä pasta siivilässä. Kuutioi tomaatit ja silppua basilikanlehdet.
- Kuumenna pannulla oliiviöljyä, lisää valkosipuli ja tomaattikuutiot. Paista kevyesti muutama minuutti ja lisää pannulle valutetut spagetit ja basilika.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi vielä muutama ruokalusikallinen sitruunamehua ja loraus oliiviöljyä.
Katso lisää Kaappaus keittiössä -ohjelman reseptejä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka