Mainos
Mainos

Pasta all'arrabiata – Kari Aihinen vinkkaa helpon ja legendaarisen pastareseptin

Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa tehtiin helppoja ja herkullisia ruokia, jotka sopivat mainiosti myös välipaloiksi koululaisille. Yksi resepteistä oli Kari Aihisen loihtima legendaarinen pasta all'arrabiata -tomaattipasta.

Ainekset

  • 5 tomaattia
  • Spagettia
  • ½ ruukku basilikaa
  • Parmesan-juustoa
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Oliiviöljyä
  • Sitruunamehua 

Valmistusohje

Pasta all'arrabiata valmistuu näin:

  1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä ja valuta kypsä pasta siivilässä. Kuutioi tomaatit ja silppua basilikanlehdet.
  2. Kuumenna pannulla oliiviöljyä, lisää valkosipuli ja tomaattikuutiot. Paista kevyesti muutama minuutti ja lisää pannulle valutetut spagetit ja basilika.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi vielä muutama ruokalusikallinen sitruunamehua ja loraus oliiviöljyä.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja