Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Parsakrustadit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lämmitä krustadit ja täytä ne juuri ennen tarjoilua. Maukas alkupala, mutta sopii myös lisukkeeksi lihan tai paistetun lohen kera.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

6-8 kpl

  • 6-8 krustadivuokaa

Muhennos

  • 2 rkl margariinia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 3-4 dl parsalientä
  • kahvikermaa
  • 400 g purkkiparsaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Paita margariini ja jauhot kattilassa. Lisää parsalientä ja kermaa. Mausta ja keitä 5-10 minuuttia.

2. Puolita parsanvarret, laita sivuun nuppuja koristeluun ja kääntele loput muhennokseen.

3. Levitä muhennos lämpimiin krustadivuokiin. Koristele nupuilla. Tarjoile heti.

Lisää aiheesta:

SienikrustaditLatva-artisokanpohjat sienimuhennoksellaTäytetyt kinkkuperunatParsaa PolonaiseHerkkusieniä ja taskurapumuhennostaLehtikaalikeitto kinkulla
Cocktail alkupalatAlkuruoatKevään juhlatVappuUusivuosiBrunssiLisäkeruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat
  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 14.12.202409:45
    Jouluruoka

    Helpot joulun cocktailpalat

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Nopeat ja helpot

    Helpot cocktailpalat

  • 01.04.202214:43
    Peruna

    Itse tehdyt sipsit eli perunalastut uunissa