Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Parsaa paketissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helpoin tapa puhdistaa parsat on katkaista varret tyven läheltä, ne katkeavat itsestään kovan osan kohdalta.

  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka

Neljälle

  • 600 g vihreää parsaa
  • 1 pkt pekonia
  • 75 g voita
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Puhdista parsat ja keitä ne juuri ja juuri valmiiksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta ja jaa neljäksi kimpuksi.

2. Kääri jokainen nippu pekoniviipaleeseen ja laita ne uunivadille. Kuutioi loput pekonista ja ripottele päälle, höylää päälle voita. Laita vati uuniin hetkeksi, niin että voi sulaa ja pekoni paistuu rapeaksi.

3. Hienonna kananmunat ja sekoita persiljan kanssa. Laita niput tarjoiluvadille, koristele munasilpulla ja kaada sulanut voi päälle.

Lisää aiheesta:

Parsaa ja mantelia ruskistetun voin keraMustajuurigratiiniMuna-anjovislaatikkoLampaankyljykset yrttivoin kanssaVihreä gratiini pekonillaAnjovislaatikko
ParsaAlkuruoatGluteenitonLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Parsa
  • 02.04.202310:45
    Kasvisrisotto

    Harri Syrjäsen parsa-sitruunarisotto

  • 06.05.202213:45
    Pasta

    Harri Syrjäsen parsa-pekonipasta

  • 11.06.202112:22
    Hans Välimäki

    Keitettyä parsaa ja hollandaisekastike – Hans Välimäen ohje

  • 27.04.202112:59
    Risotto

    Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella

  • 15.04.202017:03
    Lisäkeruoat

    Uunifetaparsa – Jennin kevätversio suositusta uunifetapastasta