Mainos
Mainos

Helpoin tapa puhdistaa parsat on katkaista varret tyven läheltä, ne katkeavat itsestään kovan osan kohdalta.

Neljälle

  • 600 g vihreää parsaa
  • 1 pkt pekonia
  • 75 g voita
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Puhdista parsat ja keitä ne juuri ja juuri valmiiksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta ja jaa neljäksi kimpuksi.

2. Kääri jokainen nippu pekoniviipaleeseen ja laita ne uunivadille. Kuutioi loput pekonista ja ripottele päälle, höylää päälle voita. Laita vati uuniin hetkeksi, niin että voi sulaa ja pekoni paistuu rapeaksi.

3. Hienonna kananmunat ja sekoita persiljan kanssa. Laita niput tarjoiluvadille, koristele munasilpulla ja kaada sulanut voi päälle.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.