Parsaa paketissa

Helpoin tapa puhdistaa parsat on katkaista varret tyven läheltä, ne katkeavat itsestään kovan osan kohdalta.

Neljälle

  • 600 g vihreää parsaa
  • 1 pkt pekonia
  • 75 g voita
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Puhdista parsat ja keitä ne juuri ja juuri valmiiksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta ja jaa neljäksi kimpuksi.

2. Kääri jokainen nippu pekoniviipaleeseen ja laita ne uunivadille. Kuutioi loput pekonista ja ripottele päälle, höylää päälle voita. Laita vati uuniin hetkeksi, niin että voi sulaa ja pekoni paistuu rapeaksi.

3. Hienonna kananmunat ja sekoita persiljan kanssa. Laita niput tarjoiluvadille, koristele munasilpulla ja kaada sulanut voi päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja