Parsaa ja pähkinöitä

Purkkiparsa saa paljon makua, jos sen tarjoilee voisulan kera. Myös ohuesti viipaloitu kinkku sopii parsan kaveriksi, kuten myös parmesaanilastut.

Neljälle

  • 2 prk tankoparsaa
  • 50 g voita
  • 50 g hasselpähkinöitä

Valmistusohje

1. Kuumenna parsat varoen, asettele vadille.

2. Hienonna pähkinät ja paahda ne kuivalla paistinpannulla.

3. Sulata voi. Kaada voi parsojen päälle ja ripottele päälle pähkinärouhe. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja