Parsaa ja pähkinöitä
Purkkiparsa saa paljon makua, jos sen tarjoilee voisulan kera. Myös ohuesti viipaloitu kinkku sopii parsan kaveriksi, kuten myös parmesaanilastut.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 2 prk tankoparsaa
- 50 g voita
- 50 g hasselpähkinöitä
Valmistusohje
1. Kuumenna parsat varoen, asettele vadille.
2. Hienonna pähkinät ja paahda ne kuivalla paistinpannulla.
3. Sulata voi. Kaada voi parsojen päälle ja ripottele päälle pähkinärouhe. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa