Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Parsaa ja mantelia ruskistetun voin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

Neljälle

  • 600 g parsaa
  • 100 g voita
  • 1 pkt mantelilastuja
  • suolaa

Valmistusohje

1. Laita puhdistetut parsat nuput samaan suuntaan kattilaan ja keitä kevyesti suolatussa vedessä valmiiksi, mutta niin että niissä on jäljellä napakkuutta – kokeile tikulla. Valuta ja asettele parsat vadille.

2. Paahda mantelit kevyesti kuivassa paistinpannussa, suolaa.

3. Sulata voi niin että se ruskistuu kevyesti, kaada parsojen päälle, ripottele päälle mantelilastut ja tarjoile.

Lisää aiheesta:

PerunakakkuParsaa paketissaPerunakakut salaatin keraProvencelaiset simpukat kuorissaanParsaa tomaatin ja kananmunan keraParsaa mantelivoilla
ParsaAlkuruoatKananmunatonGluteenitonLisäkeruoatKasvisruoka

Tässä voit käyttää joko valkeaa tai vihreää parsaa. Katkaise molemmista pois alin, kova osa. Valkoisen parsan kuorit sen lisäksi helposti perunankuorimaveitsellä. Vihreää parsaa ei tarvitse kuoria.

Tuoreimmat aiheesta

Parsa
  • 02.04.202310:45
    Kasvisrisotto

    Harri Syrjäsen parsa-sitruunarisotto

  • 06.05.202213:45
    Pasta

    Harri Syrjäsen parsa-pekonipasta

  • 11.06.202112:22
    Hans Välimäki

    Keitettyä parsaa ja hollandaisekastike – Hans Välimäen ohje

  • 27.04.202112:59
    Risotto

    Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella

  • 15.04.202017:03
    Lisäkeruoat

    Uunifetaparsa – Jennin kevätversio suositusta uunifetapastasta