Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla, ripottele halutessasi pinnalle koristeeksi kurpitsansiemeniä. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi.
Anna jäähtyä hetki (5 min) ennen täyttämistä.
Valmista parsamousse. Huuhdo parsat ja poista puumaisin tyviosa. Paloittele parsat ja keitä ne juuri ja juuri kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Poista nopeammin kypsyvät nuput vedestä 2–3 min kuluttua. Keitä muuten varsia 5–6 minuuttia. Kaada lävikköön valumaan, huuhdo nopeasti kylmällä vedellä.
Soseuta sauvasekoittimella jäähtyneet parsojen varsipalat, lisää ranskankerma ja piparjuurituorejuusto, mausta suolalla ja valkopippurilla.